Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Politiebericht wijkagent Robin Vlug november 2019

Lieve mensen,
Wij als politie proberen meer grip te krijgen op de BMW inbraken. Dit kunnen wij niet alleen en hebben uiteraard jullie hulp hiervoor nodig. Niet alleen proberen wij meer grip te krijgen, maar voorzien de burger op diverse manieren van informatie om het de daders zo lastig mogelijk te maken en ons, politie, zoveel mogelijk aan informatie te voorzien. Zo kun je wellicht je voordeel doen met onderstaande info.
autofabrikanten voorkomen ‘’ keyless’’  diefstal met ‘’slapende sleutel’’ (bron: Algemeen Dagblad)
– bij bol.com kun je aanschaffen: beschermhoes autosleutel, anti-diefstal beschermhoes

Daarnaast willen wij je het volgende meegeven. In het onderzoek naar de auto-inbraken in de regio missen we vaak informatie omdat de meeste mensen aangifte doen via internet (dit is logisch overigens). Wij zouden graag willen dat vanaf heden iedereen die een inbraak in een voertuig constateert de politie belt via 0900-8844, en vraagt of ze ter plaatse komen voor het opnemen van een aangifte. Mochten onze collega’s van de meldkamer zeggen dat de politie hiervoor niet komt mogen ze de namen van de wijkagenten noemen of één van de projectleiders Rob Donker of Rick Huider. Tevens graag doorgeven nergens aan te komen in verband met sporen op het voertuig.

Hieronder volgen de incidenten waarvan je op de hoogte moet zijn van geheel november, ik wil je erop attenderen dat ik het over ‘opengebroken’ heb in mijn verslag. Hiermee bedoel ik het open maken van de BMW, maar NIET door middel van (ver)breken. De dader maken de BMW open middels een apparaat, maar hier later meer over.

Componistenkwartier (Beethovenpark)
In de nacht van 17 november heeft er een poging woninginbraak plaats gevonden aan de Johan Schoonderbeeklaan. 

Rembrandtpark
Op 2 en op 19 november zijn er op de Rembrandtlaan twee BMW’s open gebroken. Hierbij is het stuur en dashbord weggenomen.

Tussen 5 en 6 november aan de Amersfoortsestraatweg is er een katalysator weggenomen vanaf een Opel.

Tussen 9 en 10 november is er aan de Ostadelaan een navigatiesysteem weggenomen uit een BMW.

Ook is er ook tussen 18 en 19 november aan de Frans Halslaan een BMW opengebroken en goederen weggenomen.

Tot de volgende!
Robin Vlug

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top