Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Politiebericht wijkagent Robin Vlug juni 2019

Wellicht is het jullie niet ontgaan want zowel in de wijk als in de media is behoorlijk wat aandacht besteed aan Coppie Koffie. Robin Vlug: “Deze bolide konden we onlangs drie dagen lenen en middels Coppie Koffie hebben we geprobeerd om op ludieke wijze de verbinding te zoeken. VERBINDING is denk ik het codewoord voor de politie in combinatie met burgers. Wij vragen met regelmaat jullie hulp, is het niet voor een verdachte situatie, hulpverlening of een levensbedreigende situatie. Wij als wijkagenten willen graag meer naar de mensen toe. Uiteraard houdt het nu niet op met de verbinding zoeken!!”

Nieuwe wijkagent: Martin Treur
Ik hoor je al denken, wie is die charmante man rechts van mij (midden). Dat is de nieuwe wijkagent van Naarden/Muiderberg. Dennis en ik hebben er versterking bij gekregen. Naarden is opnieuw verdeeld qua wijken. Voor de herverdeling kun je kijken op www.politie.nl en daar kun je zien onder welke wijkagent jouw woning valt. Martin heeft maandag zijn officiële vuurdoop gehad in dit mooie gedeelte van de gemeente Gooise Meren. Hieronder volgen de incidenten uit juni 2019 waarvan je op de hoogte moet zijn”.

Componistenkwartier (Beethovenpark)
– 2 juni is er tuingereedschap ontvreemd uit een garage/schuur op de Oud Blaricummerweg.
– Op de Händellaan is er een woning opengebroken rond 8 juni. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen.

Rembrandtpark
– In de nacht van 13 op 14 juni is er op de Ostadelaan wederom een voertuig opengebroken. Hierbij is het navigatiesysteem weggenomen uit het voertuig. Ook dit betrof wederom een BMW.
– In de nacht van 16 juni geldt bovenstaande ook voor de straat van der Helstlaan. Hierbij is het stuur en de boordcomputer weggenomen.
– In de nacht van 15 op 16 en 16 op 17 zijn er nog twee BMW’s  opengebroken aan de Rembrandtlaan. Hierbij is de gehele middenconsole en boordcomputer weggenomen.

Heb je vragen/ opmerkingen dan kun je Robin (of collega’s) altijd benaderen via 0900-8844 of via de mail: robin.vlug@politie.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top