Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hartelijk initiatief uit de buurt

Op initiatief van Annemarie Huizinga hebben buurtbewoners en ouders van 6/7b van de Emmaschool en familie samen een bedrag van € 689,- ingezameld voor ouderen in onze wijk.

In eerste instantie leek het Annemarie leuk om de bewoners van Amaris de Veste een klein stukje vrolijkheid (in de vorm van een paashaas) aan te bieden om te laten zien dat er aan ze gedacht wordt in deze lastige tijd, zeker met de paasdagen!
Al na 5 minuten bleek dat uitbreiding mogelijk was en na een uur kreeg Annemarie toch wat stress omdat het een hele uitdaging was om aan zoveel hazen te komen!

Na wat omwegen kwam zij in contact met een hele aardige medewerker van de Sligro in Hilversum die de hazen zelf is gaan halen bij 3 vestigingen. Voor het zorgpersoneel heeft bakkerij Olsthoorn ook zijn uiterste best gedaan om iets heel moois te maken.

Annemarie dankt iedereen die bijgedragen heeft en ook de huismeester van Bosch van Bredius die zo vriendelijk is om alle haasjes voor de deur van de bewoners te zetten.

Uiteindelijk heeft de actie van Annemarie de volgende locaties van paashazen kunnen voorzien:
Naarderheem
Amaris de Veste
Bosch van Bredius
De Flank
En Amaris de Beer.

Via deze nieuwsbrief wil Annemarie nogmaals iedereen danken voor de hartverwarmende bijdrage en iedereen ook hele fijne paasdagen toewensen.

Vanuit RemCom natuurlijk alle lof voor deze actie. Wat fijn dat mensen zo goed voor elkaar zorgen.
1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top