Spouwmuur geisoleerd

RemCom Forums Duurzaam RemCom Spouwmuur geisoleerd

Duurzaam RemCom is een bewonersinitiatief dat als doel heeft de bewustwording, betrokkenheid en bereidheid tot actie te vergroten in het Rembrandtpark en Componistenkwartier in Naarden. Het streven is om met elkaar onze wijk te verduurzamen, en ons voor te bereiden op de toekomst waarin o.a. het energielabel van de woning een belangrijke thema zal worden.

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Paul Doorenbosch 3 maanden, 3 weken geleden.

  • Auteur
    Berichten
  • #1793 Reactie

    Paul Doorenbosch

    Gisteren heeft vd Bunt de spouwmuur ge├»soleerd. Heb het gevoel dat het comfortabeler is. Maar ik ga het meten en zal het delen. Ik heb vooraf infra rood foto’s van het huis genomen door Duurzaam Bouwloket. En ik ga dat binnenkort weer doen. Mooi vergelijk dan. Ook heb ik vooraf afgelopen dagen over 24 uur het gasverbruik gemeten. Ga ik de komende dagen weer doen. Goed vergelijk dan van wat het oplevert. vd Bunt was er rond 1200. Om 1600 klaar. Netjes gewerkt. Ik heb voor mini korrels gekozen met kleine boor diameter in de voegen. De spouw is 5 a 6 cm.

Reageer op: Spouwmuur geisoleerd
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


15 + = 17

Back to top