Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Uitkomsten enquête 2019 RemCom buurt

In samenwerking met de gemeente hebben we voor de vakantieperiode een online enquête uitgezet om te peilen wat de bewoners vinden van verkeer, parkeren en veiligheid in onze wijken. Is ons buurtplatform van toegevoegde waarde en voldoet de jaarlijkse wijkschouw?

Inmiddels zijn de uitkomsten bekend. Maar liefst 80 bewoners hebben gereageerd. Dat geeft een goed beeld. Alle uitkomsten kun je hier inzien. De antwoorden spreken voor zich en met name de vragen 7 t/m 10 geeft aanleiding tot verbeter acties. Vraag 7 over de terugkoppeling van de wijkschouw, dat dat onvoldoende gebeurd is, zijn we met u eens. We gaan dat alsnog doen voordat we aan de volgende wijkschouw beginnen. We zijn in elk geval blij met uw response.

Enkele bewoners vonden het terecht jammer dat er geen open vragen bij zaten. Het enquête instrument was eenvoudig en gaf daar helaas geen mogelijkheid voor. Hier gaan we naar kijken voor een volgende keer. Overigens kun je in ons forum altijd je opmerkingen kwijt. Graag zelfs! Een mail sturen naar info@remcom.nl kan ook.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top