Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Doe ook mee met onze actie!
Greenhome ondersteunt het Duurzaam RemCom team ook bij de uitvoer van de actie. Meld je aan via de actiepagina van Greenhome voor een gratis, vrijblijvende adviesafspraak met een installateur van Zonnestroom. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice van Greenhome  op 088-525 4110. Ons contact persoon is Angela Jager.

Onze partners
De collectieve wijkinkoop voor zonnepanelen organiseren wij samen met onze partner Greenhome. Greenhome heeft het buurtteam ondersteunt bij de selectie van de leverancier. Hierbij is gekeken naar de factoren: organisatie, kwaliteit en prijs. Het doel van dit selectieproces was te komen tot een aanbieding waarbij goede kwaliteit wordt geleverd voor een scherpe prijs. De laagste prijs is bij dit proces niet de belangrijkste factor geweest. Aan de hand van dit selectieproces is gekozen voor Zonnemarkt als partner voor onze collectieve wijkinkoop actie. Het informatiepakket over de actie en over de pakketprijzen van Zonnemarkt vind je hier.

De geselecteerde zonnepanelen
Het buurtteam heeft in samenwerking met Greenhome en Zonnemarkt gekozen voor het URE 310 paneel en het SunPower 320 paneel. Het URE paneel heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding in haar klasse. Het paneel beschikt over de innovatieve DUO halfcellen technologie. Door deze technologie heeft het paneel aantoonbaar en direct zichtbaar 3% meer rendement dan de meest gangbare andere panelen.

Het SunPower paneel is de parel onder de zonnepanelen. Het paneel is medio april op de markt gekomen. Het paneel is in banen opgebouwd in plaats van cellen waardoor het paneel ook met diffuus licht een zeer hoog rendement heeft. Daarbij is dit paneel esthetisch zeer fraai doordat er geen rasterlijnen zichtbaar zijn. Het is daadwerkelijke full black.

Presentaties van de bewonersavond op 16 april 2019 in Jan Tabak.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 62 = 72

Back to top