Het najaar is hét moment om na te gaan denken over zonnepanelen op het eigen dak. Door nu de voorbereidingen te nemen ben je er klaar voor als in het voorjaar de zon weer gaat schijnen! Wattnu organiseert dit najaar weer een collectieve inkoopactie van zonnepanelen. De inschrijving voor deze actie loopt van 1 november t/m 31 december 2020.

Op 24 november jl. vond een digitale informatieavond plaats over deze actie. Klik hier voor de presentatie die tijdens deze avond is gehouden, en voor de brochure over de panelen en de inkoopactie.

In het voorjaar is voor de inkoopactie een samenwerking aangegaan met het bedrijf Groenpand. Groenpand is onder andere geselecteerd vanwege de kwalitatief goede panelen die geleverd worden tegen een scherpe prijs. En gezien de ervaring van Groenpand met een collectieve inkoopactie met particulieren. De goede ervaringen in het voorjaar hebben er toe geleid dat we de samenwerking hebben verlengd voor de najaarsactie. In deze acties krijgt u meer vermogen voor hetzelfde geld, aangezien panelen met 330 WP (Wattpiek) worden aangeboden.

De actieperiode heeft betrekking op het inschrijven voor deze actie. Gedurende de actieperiode kunt u geheel vrijblijvend uw interesse in deelname aangegeven via onderstaand formulier. Uw gegevens worden doorgezet naar Groenpand. U ontvangt vervolgens van Groenpand per mail een vragenlijst. Door dit formulier te retourneren wordt het verdere proces in gang gezet. Om deel te nemen te kunnen nemen aan deze actie vragen wij je de coöperatieve gedachte te ondersteunen en lid te worden van Energiecoöperatie Gooise Meren Wattnu. De kosten bedragen €12 per jaar.